A A A

Поредното DLC за Call of Duty: Ghosts пристига в началото на юли

Тази седмица Activision анонсираха третото DLC за PC версията на Call of Duty: Ghosts - Invasion. Премиерата му ще е на 03.07.2014 г.

От придружаващия анонса издаден прес-релийз на сайта на играта, разбираме, че допълнението ще предложи четири изцяло нови мултиплейърни карти плюс Awakening, третата и предпоследна част от Extinction.

Първата от картите, Departed, ще ви отведе в малък мексикански град, насред тържествата отбелязващи "Денят на мъртвите" (исп.: Dia de los Muertos), като завършването на Field Order-а тук ще ви даде достъп до бонуса Death Mariachi. Death Mariachi обикалят картата, търсейки убитите от вас врагове и ги превръща в част от вашия екип.

Втората карта тук - Pharaoh - ще ви даде достъп до изоставен археологически обект в Египет. В тази карта със средна трудност ще имате възможността да се насладите на гледката на красиви пирамиди, разрушен монумент, да се борите с месоядни скарабеи и още много други изненади.

Третата карта в Invasion е Mutiny. С нея ще попаднете на отдалечен остров в Карибите, като ще се сблъскате с внушително пиратско скривалище, което е пълно с неизследвани пространства и мрачни затворнически килии. Ключовия обект тук е изоставен пиратски кораб, който ще ви предложи пълна 360-градусова гледка към цялата карта. Mutiny ще ви предложи страхотни възможности за изследване и откриване на скрити съкровища.

Последната и най-вълнуваща карта тук ще е Favela, която представлява преработена версия на картата със същото име от Call of Duty: Modern Warfare 2. При завършване на Field Order-а, играещият ще получи достъп до истинка въздушна артилерия - 105-милиметрово оръдие, 40-милиметрова картечница и 25-милиметров "Гатлинг".

Що се отнася до Awakening, то специалният екип ще се впусне в изследване на подземното укрепление на "Предците", тайнствените същества, които стоят зад инвазията на криптидите. Въоръжени с най-модерни оръжия, бойците ще трябва да преодолеят ред фортификационни съоръжения, за да достигнат до "Арката" и да отключат тайната зад телекинетичните способности на "Предците"

 


По материали от KalData

 

tes