A A A

Microsoft и Nokia с планове да ни изненадат на 24 юни

Nokia публикува на официалния си сайт тийзър-реклама. Съобщава се, че ще ни бъде показан нов продукт след няколко дни - на 24 юни. Подписът гласи - "Green with Envy".

Разбира се не става ясно какво точно ще видим, но чухме, че на 20-то число от месец юни, Microsoft Mobile (време е да свикнем с новото име) трябва да представи Nokia X2. Според слуховете, следващият апарат от серията ще бъде уникално устройство, което ще комбинира едновременно две операционни системи - Android и Windows Phone.

По-рано източници заявиха, че в новия смартфон ще се появи бутона "Начало" (който не присъства в Nokia X/XL, а неговата функция беше заменена с продължителното задържане на пръста върху стрелката), което означава, че Microsoft са се вслушали в желанието на клиентите си.Според появилите се по-рано технически спецификации, Nokia X2 ще представлява бюджетен апарат, но с по-мощен хардуер от този на Nokia X. Новият смартфон на Microsoft ще получи 4.3-инчов дисплей с резолюция от 800 х 480 пиксела, двуядрен процесор Qualcomm Snapdragon 200 с тактова честота от 1,2 GHz, 1 GB оперативна памет и 4 GB вътрешна памет, разширяема чрез microSD. Освен това, Nokia X2 ще има предна 0.3-мегапикселова и основна 5-мегапикселова камера. Както и при предшественика си, Nokia X2 ще бъде двусимов смартфон.


Вижте ревюто ни на Nokia X в сайта Kaldata Reviews

 

По материали от KalData

 

 

tes