A A A

Първият на Баланите спа хотел за любимци отвори врати в София

Истински рай за домашни любимци беше представен в Sofia Ring Mall. Там се намира първият не само в България, а и на Балканите СПА-хотел за кучета и котки.

 

Фитнес, басейн, физиотерапия, фризьорски услуги и маникюр са само малка част от екстрите, с които разполага Zoo Center Pet Hotel & SPA. 

 

Zoo Center Pet Hotel & SPA в Sofia Ring Mall, който е и първият мол в България, където домашните любимци също са добре дошли заедно с техните стопани, разполага с модерна ветеринарна клиника с физиотерапия, кинезитерапия, хидротерапия, светолечение и рехабилитация, както и лаборатория.

 

В това на официалното представяне се убедиха попзвездата Михаела Филева и нейното йорки Айра, DJ Мартен, известната в „кучешките“ среди с многото си зоозащитни инициативи Албена Вулева и питомците й Шпионка и Исай, тв водещият Роро, и още много гости на събитието.

 

Ако сте планирали пътуване за Великденските празници, точно навреме врати ще отвори и страхотен хотел с 24 кучешки и 20 котешки стаи и апартаменти, с възможност за постоянно видеонаблюдение от страна на собствениците.

 

В рая за домашни любимци животинките могат да се забавляват със специалист-аниматор в развлекателния център, да плуват в басейна, да тичат по специалната професионална пътечка, да получават масажи, нагревки с инфрачервени лъчи и всичко останало, което им е предписано от ветеринарен лекар за раздвижване и рехабилитация, или просто за здраве и удоволствие.

 

Сред екипа от четирима ветеринари и шестима аниматори блести д-р Нора Димитрова – борбената финалистка от тв-риалитито „Фермата“.

 

Източник: Дир бг

Снимка: Интернет

 

 

tes