A A A

Как да разберете дали тя ви харесва?

1. Тя ще ви се усмихва искрено, дори да е едва доловимо.

Ако жената изглежда щастлива от общуването си с вас, шансовете ви са доста добри. Истинската усмивка е различна от фалшивата и няма начин да не я усетите. Ако тя се усмихва докато ѝ говорите, ако се смее на шегите ви, значи наистина е заинтригувана.

2. Тя ще направи директен контакт с очите.

Това е доста добър знак. Ако едно момиче гледа в очите събеседника си, сякаш няма други хора около нея, значи този мъж наистина е приковал вниманието ѝ. Нещата са още по-положителни, ако тя ви се усмихва, докато ви гледа съсредоточено.

3. Езикът на тялото ѝ ще подсказва позитивни емоции.

Когато се приближите до момичето, тя трябва да изглежда спокойна и да се чувства комфортно в компанията ви. Физическата химия се усеща още в първите секунди и минути, в които двама души общуват за първи път. Ако жената изглежда напрегната и стои със скръстени ръце и кръстосани крака, най-вероятно чарът ви не помага.

4. Тя ще ви огледа детайлно.

Ако една жена се заинтригува от вас, тя тайничко ще ви сканира. Така тя подсъзнателно проверява дали първите ѝ положителни впечатления не я лъжат. Забележите ли, че тя ви гледа натрапчиво, не се чувствайте неудобно, а се радвайте. Може би наистина ви мисли за секси и е привлечена от вас – отпуснете се!

5. Тя ще ви направи комплимент.

Ако жената се заинтересува от вас, тя ще се опита да контролира вълнението си в началото, но след известно време ще започне да обръща внимание на детайлите и да го показва. Няма начин да не коментира нещо, което ѝ е направило добро впечатление – чувството ви за стил, това което казвате, изборът ви на обувки, шегата ви и т. н..

6. Тя ще се опита да разбере повече за вас.

Впечатлената жена става любопитна. Тя скоро ще започне леко да ви подпитва за личния ви живот, за професията ви, за това къде живеете, кои са приятелите ви, кои са любимите ви заведения и др.

7. Тя небрежно ще ви даде лична информация за себе си.

Ако жената ви харесва, тя ще намери начин да ви каже, че си няма приятел. Тя ще ви даде достатъчно информация за себе си, която да привлече интереса ви, но не прекалено много, за да не изглежда натрапчиво.

 

Източник: тялото бг

Снимка: Интернет

 

tes