A A A

Още по-атрактивен Range Rover Evoque

За да отпразнуват продажбата на над 520 000 автомобила Range Rover Evoque, Land Rover въвеждат отличителна лимитирана серия.

Наличен в стилове на каросерията купе, кабриолет и с пет врати, Evoque се произвежда в завода на Land Rover в Хейлууд, Великобритания, където на всеки 80 секунди излиза по един чисто нов автомобил.

Спечелил над 182 международни награди от пускането си на пазара през 2011 г., Evoque е широкопризнат за най-желания луксозен, компактен SUV в света. За да направят водещия в сектора автомобил още по-привлекателен в световен мащаб, Land Rover пускат на пазара впечатляващата серия Ember, която включва дръзка цветова тема в червено и черно.

 

Лимитираната серия Ember в цветова тема червено и черно надгражда характеристиките на Range Rover Evoque HSE Dynamic с впечатляващи детайли на екстериора и интериора. Отличителен покрив в цвят Firenze Red контрастира с цвета на каросерията Santorini Black и се допълва от елементи на екстериорния дизайн в подхождащи цветове, включително капачета на предния и заден теглич. 

Новата информационно-развлекателна система InControl Touch Pro оптимизира интегрираната в автомобила свързаност, осигурявайки по-бързи реакции и по-интуитивно управление. Въведена за първи път в Range Rover Evoque кабриолет, тя вече ще се предлага като допълнително оборудване от 2017 г. за моделите Range Rover Evoque купе и Range Rover Evoque с пет врати. Усъвършенстваната система включва 10,2-инчов сензорен екран с възможност за персонализация на основния екран, осигуряваща  лесен достъп на клиентите до любимите им приложения.

 

Източник: Актуално

Снимка: Интернет

 

 

 

tes