A A A

Полезни съвети за мъжете: как да се отнасяте с жените

Полезни съвети за мъже:

1. Жените говорят със заобикалки. Когато жената каже "Няма нужда да ми подаряваш нищо за рождения ден", това не означава че наистина го мисли и не трябва да и подарите подарък. Всъщност тя иска сам да се сетите и да я изненадате приятно.

 

2. Не изкарвайте върху жена си проблемите, които имате в службата. Най-вероятно тя не е виновна, че шефът ви е несправедлив или съдружникът ви е измамил. За да изградите спокойно и мирно семейство, оставяйте служебните проблеми в службата. Жената иска мъжът й да е посветен на нея, а не на работата си. И не мислете, че осигурявайки финансово жена, сте и дали всичко. Повечето жени предпочитат да имат приятел и близък до себе си, отколкото да са финансово осигурени, но сами.

 

3. Жените, колкото и да го прикриват, също обичат секса, но жената прави секс с главата и сърцето си, а мъжът е по-податлив на нагона. Затова не очаквайте, когато се приберете вкъщи нацупен, седнете пред телевизора или отворите вестника да правите секс, когато си легнете. Жената се нуждае от по-дълга предварителна подготовка. Преди секс трябва да сте бил мил и добър с нея.

 

4. Когато се приберете вкъщи погалете жена си, похвалете я, че е изчистила и сготвила. Така тя ще е доволна, а и вие - също.

 

Източник: Козметиката

Снимка: Интернет

 

tes