A A A

Съвети от един мъж към жените

Голи снимки, многострадални пози, липса на чувство за хумор могат да ни разсмеят за момент, но не и да се влюбим

 

Гарантирам ви, че почти всичко, което знаете за мъжките желания и предпочитания, е грешно. Повечето тактики и номера, които ни прилагате, са неща, които по-скоро търпим, отколкото харесваме

 

 

Увереността е едно от най-важните качества, които може да притежава една жена. Няма нищо вълнуващо в хора, които не знаят какво искат. Още повече пък в хора, които днес искат едно, а утре друго. Винаги трябва да сте наясно със себе си и желанията си.

 

 

Имението Даунтън

 

"Аз не съм такава." Разбира се, че не сте такава, каквото и да означава това и каквато и да е онази въпросната "такава". Не се дръжте като придворна дама, която току-що идва от Бъкингамския дворец. Нека не се лъжем, пределно ясно е, че някога сте правили глупости и сте извършвали деяния, за които ви е срам да разкажете, а може би дори и да си спомните. Без значение са! Важно е сега, важно е утре. Майната му на вчера. Дръжте се освободено и естествено.

 

 

Комуникация 1

 

Любимият ми Фейсбук статус: "Не ме търсиш - не ти пука." Скъпи дами, за стотен, хиляден, милионен път, това е двупосочна улица. 

 

 

Комуникация 2

 

Няма нищо срамно и в това да поканите вие на среща. Даже напротив, върховно е, просто защото почти никоя жена не го прави. Само че поканата ви не трябва да звучи като "Нямам абсолютно нищо друго за правене и затова се обръщам към теб като последен вариант". Това не е яко. Ако искате да се видите с лицето - просто го поканете. "Хайде да се видим." Елементарно, но велико.

 

Разследваща журналистика

 

Не се страхувайте най-нагло и уверено да задавате въпроси, свързани с вас двамата. Погледнете го право в очите и го попитайте: "Какво искаш от мен?" Гарантирам ви, че ще го хвърлите в тъча. 

 

 

Смело сърце

 

Ако го харесвате, може просто да му го кажете в прав текст. Хвърлете му го като бомба. "Знаеш ли, харесваш ми." Бум! Какво си мислите, че щом сме мъже, не ни е приятно да ни харесват и да ни го казват ли? Имайте смелостта да казвате какво мислите във всеки един момент.

 

 

Хахо-хихи

 

Чувството за хумор е доста приятно качество, което малко жени притежават. Не казвам, че вие трябва да разсмивате нас, но е хубаво да можете качествено да ни се подиграете, когато изръсим някоя несполучлива шега.

 

 

Табу

 

Не трябва да има теми, за които да не се чувствате комфортно да говорите. 

 

 

Фото, моля

 

Ако той заслужава, му изпратете предизвикателна снимка, без да ви е поискал. Точно така. Поредната хвърлена бомба. Изпращането на голи снимки е женският вариант за подаряване на букет с цветя. А може и само едно цветенце, жестът е важен.

 

 

 

Източник: flagman bg

Снимка: Интернет

 

tes