A A A

10 признака, че не е готов за сериозна връзка

Важно е да разпознаеш знаците, че той не иска нищо повече от необвързващи отношения, за да избегнеш разочарованието.

 

Не полага усилия за развитието на връзката

Връзката е като цвете и изисква грижи, за да разцъфти. Развитието ѝ води до сигурност и стабилност. Но ако той не полага усилия за това, е явно, че не е готов за сериозна връзка.

 

Предпочита да взима, вместо да дава

Винаги иска някаква полза от връзката, но не е склонен да направи жертва в нейно име, нито да се задълбочава. Мрази идеята да вложи нещо в отношенията ви и предпочита само да взима, защото така контролира нещата.

 

Не е имал сериозни връзки в миналото

Ако ти е казал, че досега не е имал сериозна връзка, вероятно не знае какво означава тя и какво е нужно, за да я има.

 

Неуловим е

Независимо дали са разговори или действия, които трябва да покажат сериозните му намерения, той все се измъква. Ще дава уклончиви отговори какво иска от връзката и не иска никаква яснота по въпроса.

 

 

Наранявали са го твърде много пъти

Това е сериозно предупреждение. Това, че са му разбивали сърцето много пъти значи, че вероятно не иска да влага емоции, за да избегне евентуалната болка. Предпочита да играе на сигурно и да не се захваща със сериозни отношения.

 

Избягва семейството и приятелите ти

Вижда в семейството и приятелите ти символи на сериозна връзка и отговорност, а той не е готов за това. Ще избягва да се среща с твои близки хора.

 

Поставя ненужни изисквания

Може да си помислиш, че е перфекционист или само мърмори, за да разваля хубавите ви моменти. Всъщност той очаква всичко да е абсолютно идеално.

 

Търси негативите на връзката

Не вижда хубавите страни на сериозната връзка. Постоянно мърмори пред приятелите и близките си и не разбира смисъла и значението на сериозните отношения.

 

Не се доверява

Не се доверява на никого, особено в чувствата си. Смята, че партньорката му е готова да го предаде и се крие зад недоверието и съмненията.

 

Иска да е свободен (каквото и да означава това, според него...)

Иска да е свободен и не иска никой да пречи на независимостта му. Смята, че сериозната връзка ограничава свободата му и възможността да прави това, което обича.

 

Източник: Космополитън

Снимка: Интернет

 

tes