A A A

Летните покупки, които ще носим и есента

1. Кожени чехли

Една от основните ви цели за лятото е да запазите нещата колкото се може по-семпли, особено когато става въпрос за обувки. Заменете нестандартните модели сандали на висок ток за класически кожени чехли, които определено се утвърдиха като водеща тенденция за пролет-лято 2016. Ще можете да ги комбинирате с всичките си дрехи и да ги носите и през есента.

 

2. Тънък пуловер

Тънкият пуловер е задължителен компонент за лятната ни визия, защото морските вечери могат да бъдат много хладни. Това е една дреха, за която спокойно можете да инвестирате, тъй като ще я носите и през есента.

 

3. Красив клъч

Малката официална чанта е страхотна и лесно може да се носи както през деня, така и за по-специални събития. Както добре знаем, освен обувките, всички останали аксесоари лесно могат да преминават през сезоните с всякакви дрехи и материи.

 

4. Спортни обувки

Маратонките в днешно време определено не са това, което бяха. Сега имаме огромно разнообразие от красиви модели, които лесно могат да бъдат завършек на всяка една визия, без значение дали е спортна или елегантна. Не е случайно, че всички знаменитости носят спортни обувки за сезон пролет-лято 2016. Ще можете спокойно да ги носите и през есента, когато температурите паднат.

 

5. Дънково яке

Връхните дрехи винаги са нещото, в което си заслужава да се инвестира всеки сезон. Дънковото яке, тъй като не е особено дебело, пази топлината през студените летни нощи, а през есента в съчетание с тънък пуловер е практична и красива комбинация.

 

 

 

Източник: tialoto

Снимка: Интернет

 

tes