A A A

Полезни съвети за жените: как да се отнасяме с мъжете

Полезни съвети за жени:

 

1. Не лишавайте мъжа си от футболни мачове и не му се сърдете, че постоянно гледа спорт по телевизията. В мъжа е заложен още от древността стремежът към битки и победи. Подкрепяйки любимия си отбор, той се връща към първичното в себе си.

 

2. Казвайки веднъж: "Обичам те" той си мисли, че го е казал за цял живот и това се подразбира винаги. Затова не мислете, че той си има друга, ако не ви го казва постоянно. Просто му напомняйте по-често, но не прекалявайте, за да не станете досадни.

 

3. Изразявайте ясно желанията си. Когато кажете: " Виж скъпи, таванът е пожълтял", мъжът ви няма да разбере, че трябва да купи латекс и да направи ремонт. Просто ще реши, че отбелязвате този факт. По-добре бъдете конкретни и кажете: "Скъпи, утре ще трябва да отидем да купим латекс и да започнем ремонт. Виж таванът е пожълтял от цигарения дим."

 

4. Никога не казвайте на мъжа си, че не се е справил добре в леглото. Това много силно притеснява повечето мъже, колкото и да го прикриват. Сексуалният неуспех води до ниско самочувствие, неувереност и дори импотентност. Затова похвалете мъжа си за постиженията му. Така ще избегнете доста разправии, а после може да правите каквото си поискате.

 

Източник: Козметиката

Снимка: Интернет

 

tes