A A A

Спират водата в някои части на София на 30 март

"Софийска вода" ще прекъсне временно водоснабдяването в някои части на столицата в сряда, съобщиха от дружеството.

На 30 март (сряда), във връзка с извършване на ремонтни дейности по измервателно устройство на довеждащ водопровод във вилна зона „Симеоново-север“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

Вилна зона „Герена“ - Бункера

По Околовръстен път от отклонението за лифт „Симеоново“ до бул. „Братя Бъкстон“

Кв. „Кръстова вада“

Кв. „Кръстова вада“ – по ул. „Никола Крушкин – Чолака“

Кв. „Манастирски ливади“ – изток ( района около газстанция на бул. „Луи Айер“

Жск. „Малинова долина“

По бул. „Симеоновско шосе“ от ул. „Околовръстен път“ до ул. „Иван Странски“

Кв. „Витоша“ – ж.к. „Макси“, ж.к. „Градина“

С понижено налягане на водата ще бъдат клиентите в района на :

Кв. „Горна баня“ – бул. „Никола Петков“ , ул. „Бойчо Бойчев“, жп линията София – Перник и местност „Подлозище“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: жск. „Малинова долина“ пред бл. 29 от 21:00 часа на 30.03.2016;кв. „Манастирски ливади – изток“ – ул. „Луи Айер“ колелото на автобуса от 21:00 часа на 30.03.2016 .

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 30 март (сряда), във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. „Граф Игнатиев“ Център район „Средец“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 12:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Граф Игнатиев“ от бул. „Васил Левски“ до ул. „Георги Сава Раковски“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Шишман“ ъгъла с ул. „Граф Игнатиев“.

На 30 март (сряда), във връзка с прекъсване и монтаж на пожарен хидрант на ул. „Фурка“ жк. „Сердика“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Фурка“ от ул. „Гюешево“ до ул. „Незнаен войн“

по ул. „Незнаен войн“ от ул. „Фурка“ до ул. „Хайдут Велко“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Незнаен войн“ срещу бл. 6.

На 30 март (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Панчовица“ с. Доброславци , се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Уршак“, ул. „Първанова чешма“, ул. „Доброславско шосе“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Доброславско шосе“ ъгъла с ул. „Бранище“.

На 30 март (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Добри Немиров“ жк. „Люлин“ - център , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Добри Немиров“ от ул. „Арх. Ненов“ до ул. „Христо Фотев“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Добри Немиров“ ъгъла с ул. „Арх. Ненов“.

На 30 март (сряда), във връзка с ремонт на водомерен възел на резервоар „Яна“ с. Яна, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Стара планина“ от №1 до №32

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Стара планина“№10.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

tes