A A A

„България Ер" и Airberlin с нов полет между София и Берлин

„България Ер" и Airberlin пускат нов полет между София и Берлин. Той ще тръгва от Летище София всеки ден в 19:00 ч. и пристига в Берлин-Тегел в 20:15 ч. Обратният полет тръгва от немската столица в 15:05 ч. и достига в София в 18:15 ч.

 

Ранният сутрешен полет на „България Ер" също е на разположение за пътници от България. От codeshare полетите могат да се възползват най-вече бизнес пътници, тъй като те могат да летят за Берлин сутринта с „България Ер" и да тръгнат обратно вечерта с Air Berlin. В допълнение, полетите на „България Ер" между София и Варна могат да бъдат резервирани като codeshare полети.

 

Пътниците могат да избират между различни възможности за полети с удобни връзки в Берлин. Например скандинавските дестинации като Копенхаген, Стокхолм, Гьотеборг и Хелзинки са достъпни само с една „спирка". Във вътрешността на Германия са свързани и Франкфурт, Щутгарт, Нюрнберг, Саарбрюкен и Карлсруе/Баден-Баден. Чрез сутрешния полет на „България Ер" пътниците от София достигат полетите на дълги разстояния на Airberlin от Берлин-Тегел към Ню Йорк и Чикаго. Маями и Варадеро също предстои да бъдат свързани през зимата.

 

 

 

Източник: web cafe

Снимка: Интернет

 

tes