A A A

Части от София остават без вода на 26 юли

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата утре на 26 юли, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с работа по уличен водопровод на бул. „Цариградско шосе“, жк „Гео Милев“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Ал.Жендов“, бул. , ул. „Шипченски проход“, ул. „Акад.Георги Бончев“, бул. Цариградско шосе“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Коста Лулчев“, ъгъла с ул. „Николай Коперник“.

Във връзка с реконструкция на водопрод на ул. „Балканджи Йово“, жк „Лагера“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Балканджи Йово“, от ул. „Балчик“ до ул. „Хр.Матов“, ул. Добрич“, от ул. „Плиска“ до бул. Цар Борис III”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. “Балканджи Йово“, ъгъла с ул. „Добрич“. 

Във връзка с изграждане на водопроводно отклонение на ул. „Пиротска“, център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Пиротска“ от ул. „Странджа“ до бул. „Хр.Ботев“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Пиротска“, ъгъла с ул. „Отец Пайсий“. 

Във връзка с подмяна на водопроводно отклонение на ул. „Тулча“, жк. „Стрелбище“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Тулча“, от ул. „Златна врата“ до ул. „Траянови врата“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Тулча“, пред бл. 46.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Панайот Пипков“, кв. „Драгалевци“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Захари Зограф“, от №1 до ул. „Панайот Пипков“, ул. „Панайот Пипков“, от ул. „Кимчовец“ до ул. „Крушова градина“, ул. „Кимчовец“, ул. „Казаните“, ул. „Момино венче“, от ул. „Казаните“ до ул. „Кимчовец“.  При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Захари Зограф“, ъгъла с „Панайот Пипков“.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Житница“, кв. „Лагера“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Кюстендил“ от ул. „Съвет на Европа“ до ул. „Житница“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Съвет на Европа“, ъгъла с ул. „Кюстендил“. 

Във връзка с изграждане на водопроводно отклонение на ул. „Сърнена гора“, кв. „Горубляне“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Сърнена гора“ №10. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Сърнена гора“ №10. 

Във връзка с подмяна на водопроводно отклонение на ул. „Деко Бобев“, кв. „Кумарица“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Светлина“, ул. „Дъбиците“, ул. „Леярска“, ул. „Стадион“, ул. Хаджи Димитър“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Хаджи Димитър“, ъгъла с ул. „Две могили“.

Във връзка с подмяна на водопровод на ул. „Димитър Вучков“, с. Долни Пасарел, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:ул. „Димитър Вучков“, от ул. „Ален мак“ до ул. „Здравец“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Димитър Вучков“, ъгъла с ул. „Ален мак“.

Във връзка с подмяна на вовопроводно отклонение на ул. „Харалампи Карастоянов“, кв. „Банишора“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:ул. „Харалампи Карастоянов“, бл. 58. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Харалампи Карастоянов“, бл. 58. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - тук . “Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството  дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

 

Източник: menager

Снимка: Интернет

 

tes