A A A

Смъртта чака Джак Спароу в новия "Карибски пирати"

Първите кадри от дългоочакваното продължение на една от най-успешните филмови поредици - „Карибски пирати“, са вече факт. След мъчителна за феновете шестгодишна пауза Джони Деп ще се завърне на голям екран в култовата си роля на безразсъдния и авантюристичен антигерой Джак Спароу в новия „Карибски пирати: Мъртвите не говорят“.

 

Макар че студиото все още крие знаменития пират от прелюбопитните зрители, трейлърът на филма обещава типичните за поредицата екшън и напрегнати моменти и може би най-злия и страшен враг досега – капитан Салазар (носителят на „Оскар“ - Хавиер Бардем). 

 

Лентата предстои да излезе по кината на 3D, IMAX 3D и 4DX на 26 май 2017.

 

Новото екшън приключение намира капитан Джак Спароу в крайно неблагоприятно положение, когато смъртоносните духове на загинали моряци, начело със страховития капитан Салазар, успяват да се измъкнат от Бермудския триъгълник и се заричат да избият всички пирати в морето – най-вече Джак. Единственият шанс за оцеляване на Джак е в легендарния Тризъбец на Посейдон, но за да го намери, той трябва да сключи несигурен съюз с Карина Смит (Кая Скоделарио) – блестящ и красив астроном, и Хенри (Брентън Туейтс) – вироглав млад моряк от Кралските военоморски сили. 

 

На кормилото на „Умиращата чайка“, неговия обидно малък и занемарен кораб, капитан Джак Спароу се опитва не само да обърне злощастната си съдба, но и да отърве собствената кожа от най-страшния и злонамерен враг, на който се е натъквал до момента.

 

„Карибски пирати: Мъртвите не говорят“ е с участието още на Кевин Р. Макнали в ролята на Джошами Гибс, Голшифте Фарахани като морската вещица Шанса, Стивън Греъм в ролята на Скръм, Дейвид Уенъм като Скарфийлд. Джефри Ръш се завръща в култовата роля на капитан Хенри Барбоса. Еспен Сандбърг и Юахим Рьонинг са режисьори на „Карибски пирати: Мъртвите не говорят“ с продуцент Джери Брукхаймер.

 

https://www.youtube.com/watch?v=mg25yCncqW0

 

Източник: offnews

Снимка: Интернет

 

tes