A A A

Интернет диктува модата

Модните тенденции вече не зависят само от властелините на световните подиуми. Налице е нова вълна, която активно залива интернет и социалните мрежи. "Последен писък" е ризите да се носят наобратно от жените, съобщава английския сайт "Метро". Така дамите показват изящен гръб, като не закопчават дрехата догоре. Някои дори изобщо не се възползват от копчетата, а направо връзват ризите си. Това е още един оригинален начин представителките на нежния пол да покажат интересен татус. Нашарената с мастило кожа не излиза от мода.

 

Тенденцията "облечи ризата наопаки" се зароди сред модните блогъри, които са следени както от хиляди свои почитатели, така и от най-големите дизайнери. Именно фешън онлайн дневниците се превърнаха в медии, еднакво значими като списанията с многогодишна история.

 

Сред аксесоарите на върха на популярността са кожените помпони с дълъг естествен косъм. Те украсяват всичко - от дрехи и чанти до обеци и обувки. Сред прическите пък тотален хит станаха "скритите" послания. Всичко тръгва от руската Инстаграм потребителка Katichka, която е вманиачена по поспаливите котенца - емблема на тренда. Екстравагантното момиче е боядисало косата си в изключително ярки цветове. На тила си има изобразено коте, което е оцветено с различни бои за коса. Прическата там е силно скъсена и оформена с машинка за бръснене. Създава се ефект на татуировка. Косата "татус" може да бъде разкрита само когато е вързана на опашка или се носи на една страна. "Винаги съм си взимам сънливото коте с мен", гласи текстът под една от снимките на рускинята. 

 

 

Източник: Стандарт

Снимка: Интернет

 

tes