A A A

Излезе новият албум, който Имани ще представи в София

Само преди броени дни пленителната Imany обяви, че новият ѝ албум е вече завършен и е достъпен за поръчка. Още самото му заглавие The Wrong Kind of War подсказва, че певицата е останала вярна на стила си и отново ще ни зарадва с искрена музика, носеща послание.

 

Част от новия албум ще имаме възможността да чуем съвсем скоро на живо в София.

 

Френската певица ще дойде с целия си бенд и обещава грандиозно шоу. На 19-и октомври, в зала 1 на НДК, тя ще представи най-обичаните си песни, но и скорошната си авторска продукция.

 

В разгара на лятото Imany издаде и втория сингъл от албума. Парчето Silver Lining (Clap Your Hands) е с характерното акустично звучене и е вдъхновено от метафоричния израз, че всеки облак има светла сребриста ивица по края, т.е. дори и лошото все някога свършва. Изчерпват се обаче и по-хубавите места за концерта.

 

Три от категориите билети са напълно разпродадени, все още има места на по-задните редове на партера и в оркестрината. След първото си идване в София Imany сподели, че е влюбена в българската публика и явно симпатиите са взаимни.

 

Интересът към френската певица не стихна това лято и в цяла Европа. Парчето Don't Be So Shy в ремиксиран вариант остана дълго начело на класациите в Австрия, Германия, Полша и дори Русия.

 

Новият албум на Imany съдържа 12 нови авторски парчета и два варианта на Don't Be So Shy. 

 

Билетите за концерта на 19-и октомври са достъпни в бензиностанции OMV, The Mall, билетен център НДК, Български Пощи и в мрежата на EVENTIM.

 

 

Източник: КРОСС

Снимка: Интернет

 

tes