A A A

Морският бриз чисти aypaтa

Колкото и да се пазим от лоши емоции, всеки ден трупаме негативна енергия. Ето защо е изключително важно периодично да прочистваме аурата си. Това ни помага да се радваме на добро здраве и благоденствие. Както се грижим за личната си хигиена, така трябва да се обърнем внимание и за чистотата отвътре. Ако не се грижим редовно за чистотата на нашата духовна енергийна система, с времето тя ще става все "по-мръсна" и "черна".

 

Така ще привличаме още повече негативна енергия и по-ниски вибрации, които ще вредят на здравето и благополучието и ще попаднем в порочен кръг. След почистване на аурата обаче отново ще се радваме на лекотата в отношенията ни с околните и на вътрешна хармония. Грижата за духовната ни хигиена трябва да е приоритет и навик, както миенето на зъбите и взимането на душ.

 

Има различни методи за пречистване на различните аспекти от нашата енергийна система. Някои от подходите са по-леки и могат да се сравнят със смяната на дрехите или пък с напръскването с парфюм. Естествено, тези неща са необходими, но не могат да заменят вземането на душ, а вървят ръка за ръка с него. Други методи са много по-дълбоки като ексфолирането със скраб например или пък детоксикираща спа процедура.

 

 

Източник: Стандарт

Снимка: Интернет

 

 

tes