A A A

Иглесиас и Курникова щракнати от папараци

Енрике Иглесиас и Ана Курникова бяха щракнати от папараци, след като вечеряха в ресторант в Бевърли хилс. Двойката, която е заедно от 15 години, рядко се показва, нито публикува общи кадри, затова веднага беше наобиколена от фотографи и фенове. 35-годишната рускиня, която е болезнено слаба, беше облечена в черни тесни панталони и бял потник, а Енрике се прикриваше с шапка.

 

Двамата бяха плътно един до друг и се държаха за ръце. Курникова постоянно се усмихваше.

 

Изненадващо преди дни тенис звездата сподели снимка с певеца в профила си в "Инстаграм", която бързо събра много харесвания.

 

"Не мисля още за брак, но сме заедно. По-скоро се виждам като баща на едно или две деца. Не е лесно да се живее с мен. Понякога съм труден за издържане заради това, с което се занимавам, заради начинa, по който мисля. Определено си меня настроенията. Пътувам непрестанно, а когато не пътувам и съм си вкъщи, отново си мисля за работа. За мен музиката не е само професия, тя е част от мен. Тя е с мен 24 часа в денонощието, 7 дни от седмицата", коментира Иглесиас", каза 41-годишният Енрике преди време. Той описа Ана като грижовна, любяща, а в същото време луда, енергична и пълна с живот.

 

Източник: Стандарт

Снимка: Интернет

 

 

tes